Thomas HTA (Henkilökohtaisen työn analyysi)

275,00 

Ilmoittautuminen alkaa
08.01.2024
Ilmoittautuminen päättyy
31.12.2025
Lisätietoja antaa
Asiakasvastaava Mika Urpalainen, puh. 044 554 4300, mika.urpalainen@ekami.fi
Hinta sisältää
Hinta: 275,00 euroa (sis. Alv 25,5 %).
Lähiosoite
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 KOTKA
Järjestämispaikkakunta
Kotekon kampus, Kotka
Sisältö
Thomas -järjestelmä on maailman eniten käytetty työpsykologinen persoona-analyysi ja menetelmä. Yritykset käyttävät Thomasia henkilöstön valinnassa, johtamisessa, koulutuksessa ja motivoinnissa. Järjestelmä on käytössä Suomessa sadoissa organisaatioissa. Thomas -järjestelmällä on Englannin psykologiliiton sertifikaatti ja Ruotsin psykologiliiton menetelmän luotettavuuden hyväksyntä. Thomas -analyysi on validoitu myös Suomessa.

Henkilökohtaisen työn analyysi, HTA, auttaa sinua tunnistamaan työtehtävän edellyttämän toimintatyylin. HTA:n avulla voit rekrytoida tehtävän sopivimman henkilön, tunnistaa henkilön kehityskohteet sekä organisoida uudelleen tehtäviä ja osaajia. Käyttämällä sekä HTA:ta että HPA:ta voit varmistua hakijoiden tai jo organisaatiossa olevien henkilöiden sopivuudesta tehtävään yhteensopivuusasteen pohjalta. HTA auttaa tunnistamaan, kuinka hyvin henkilön toimintatyyli vastaa tehtävän edellyttämää tapaa toimia. HTA:sta saa tukea rekrytoinnissa, sitouttamisessa, kehittämisessä ja johtamisessa. HTA:n tekemiseen menee itsenäistä työaikaa noin 30 minuuttia. Analyysia tarkastellaan tämän lisäksi yhdessä asiantuntijamme kanssa. Palautekeskustelun kesto on 1/2 - 1 tunti. Palautekeskustelun jälkeen saat käyttöösi kirjallisen palautteen.

Ilmoittautumisen jälkeen kouluttajamme ottaa sinuun yhteyttä analyysin ajankohdan sopimiseksi.

Teemme Thomas-analyysejä yrityksille myös tilauksesta/tarjouksesta.
Kysy mahdollisuuksista lisää asiakasvastaavalta.

Käytössämme on Paytrail maksupalvelu. Kun olet syöttänyt ilmoittautumistietosi, ohjelma ohjaa sinut Paytrailin maksupalveluun, jossa voit maksaa analyysin hinnan verkkopankissasi.

Yrityksen ollessa testin maksajana lähetetään lasku antamaasi laskutusosoitteeseen testin jälkeen.

Osallistujia: