Hygieniaosaamiskoulutus ja testi 24.4.2025
156,95 €
Ilmoittautuminen alkaa
28.11.2024
Ilmoittautuminen päättyy
10.04.2025
Koulutus alkaa
24.04.2025
Koulutus päättyy
24.04.2025
Lisätietoja antaa
Kouluttaja Tiina Hokkanen, puh. 044 7506 253, tiina.hokkanen@ekami.fi
Hinta sisältää
Hinta: 156,95 euroa (sis. Alv 25,5 %).
Hintaan sisältyy aamukahvi.
Hintaan sisältyy aamukahvi.
Lähiosoite
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 KOTKA
Järjestämispaikkakunta
Kotekon kampus, Kotka
Kenelle
Hygieniapassia tarvitseville
Sisältö
Koulutus on suunnattu ravitsemisalalle aikoville tai alalla toimiville sekä henkilöille, jotka haluavat päivittää osaamistaan tai haluavat valmennusta hygieniapassikokeeseen.
1. Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
2. Ruokamyrkytykset
3. Hygieeniset työskentelytavat
4. Henkilökohtainen hygienia
5. Puhtaanapito
6. Omavalvonta
7. Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Hygieniapassissa vaaditaan laajasti osaamista. Voit opiskella halutessasi testissä vaadittavaa osaamista alla olevista lähteistä:
Purtavaa puhtaasti (teoriaa ja harjoituksia) http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti/
Ruokavirasto/hygieniapassi (laaja teoriapaketti) https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/
Ruokaa hygieenisesti (paljon harjoituksia) http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/ruokaahygieenisesti/app/
Lupa kokata https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet
https://www.hygieniapassit.info/
Ks. lisätietoja hygieniaosaamistestistä: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/
Koulutus järjestetään Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.
Saat ilmoittautumisen jälkeen tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Kutsu koulutukseen lähetetään samaan osoitteeseen noin viikkoa ennen koulutusta.
Käytössämme on Paytrail maksupalvelu. Kun olet syöttänyt ilmoittautumistietosi, ohjelma ohjaa sinut Paytrailin maksupalveluun, jossa voit maksaa koulutuksen hinnan verkkopankissasi.
Yrityksen ollessa koulutuksen maksajana lähetetään lasku antamaasi laskutusosoitteeseen koulutuksen jälkeen.
1. Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
2. Ruokamyrkytykset
3. Hygieeniset työskentelytavat
4. Henkilökohtainen hygienia
5. Puhtaanapito
6. Omavalvonta
7. Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset
Hygieniapassissa vaaditaan laajasti osaamista. Voit opiskella halutessasi testissä vaadittavaa osaamista alla olevista lähteistä:
Purtavaa puhtaasti (teoriaa ja harjoituksia) http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti/
Ruokavirasto/hygieniapassi (laaja teoriapaketti) https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/
Ruokaa hygieenisesti (paljon harjoituksia) http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/ruokaahygieenisesti/app/
Lupa kokata https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet
https://www.hygieniapassit.info/
Ks. lisätietoja hygieniaosaamistestistä: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/
Koulutus järjestetään Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.
Saat ilmoittautumisen jälkeen tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Kutsu koulutukseen lähetetään samaan osoitteeseen noin viikkoa ennen koulutusta.
Käytössämme on Paytrail maksupalvelu. Kun olet syöttänyt ilmoittautumistietosi, ohjelma ohjaa sinut Paytrailin maksupalveluun, jossa voit maksaa koulutuksen hinnan verkkopankissasi.
Yrityksen ollessa koulutuksen maksajana lähetetään lasku antamaasi laskutusosoitteeseen koulutuksen jälkeen.