Hygieniaosaamistesti 23.1.2025

69,50 

Ilmoittautuminen alkaa
28.11.2024
Ilmoittautuminen päättyy
09.01.2025
Koulutus alkaa
23.01.2025
Koulutus päättyy
23.01.2025
Lisätietoja antaa
Kouluttaja Tiina Hokkanen, puh. 044 7506 253, tiina.hokkanen@ekami.fi
Hinta sisältää
Hinta: 69,50 euroa (sis. Alv 25,5 %).
Lähiosoite
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 KOTKA
Järjestämispaikkakunta
Kotekon kampus, Kotka
Kenelle
Hygieniapassia tarvitseville
Sisältö
Testitilaisuus on suunnattu ravitsemisalalle aikoville tai alalla toimiville, jotka haluavat suorittaa hygieniapassitestin

1. Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
2. Ruokamyrkytykset
3. Hygieeniset työskentelytavat
4. Henkilökohtainen hygienia
5. Puhtaanapito
6. Omavalvonta
7. Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset

Hygieniapassissa vaaditaan laajasti osaamista. Voit opiskella halutessasi testissä vaadittavaa osaamista alla olevista lähteistä:
Purtavaa puhtaasti (teoriaa ja harjoituksia) http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti/
Ruokavirasto/hygieniapassi (laaja teoriapaketti) https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/
Ruokaa hygieenisesti (paljon harjoituksia) http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/ruokaahygieenisesti/app/
Lupa kokata https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet
https://www.hygieniapassit.info/

Ks. lisätietoja hygieniaosaamistestistä: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/

Testitilaisuus järjestetään Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Saat ilmoittautumisen jälkeen tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Kutsu testiin lähetetään samaan osoitteeseen noin viikkoa ennen koulutusta.

Käytössämme on Paytrail maksupalvelu. Kun olet syöttänyt ilmoittautumistietosi, ohjelma ohjaa sinut Paytrailin maksupalveluun, jossa voit maksaa testin hinnan verkkopankissasi.

Yrityksen ollessa koulutuksen maksajana lähetetään lasku antamaasi laskutusosoitteeseen testin jälkeen.

Osallistujia: 

Tuotetunnus (SKU): 2100-1 Osasto: